WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığıyla Android beta kullanıcılarına yeni bir güncelleme yolladı ve beta versiyonunu 2.18.189 sürümüne yükseltti. Yeni güncellemeyle WhatsApp, platforma duyguları daha iyi yansıtan çıkartmalar ekledi. 

Çıkartmalar panelinin içine tepki kategorileri ekleyen WhatsApp, çıkartmaları artık hızlı bir şekilde seçmenize izin verecek. Gördüğünüz gibi 4 tepki butonu var: Alaycı, Sevgi, Mutlu, Üzgün. Kullanıcılar bunlardan birini indirip görüntüleyecek ya da gönderebilecek. İndirdiğiniz Sticker paketlerinde bulunan etiketler bir tepki kategorisine sahip değilse, WhatsApp size boş bir sayfa gösterecek.

Çıkartma özelliği henüz herkes için mevcut değil. WhatsApp, 2.18.120 güncellemesinde bu özel çıkartma albüm özelliği üzerinde çalışmaya başlamıştı. Ancak WhatsApp bunu geliştirme nedenleriyle devre dışı bıraktı ve sonraki sürümlerde etkinleştirilecek. Bu yüzden, WhatsApp sürümünüzü güncellediyseniz ve özelliği görmüyorsanız sorun değil. Belki de önümüzdeki haftalarda, özelliği alabilirsiniz. (Onur Binay/Milliyet)