Dünyanın en iyi startup’ları, dijital ve teknoloji duayenlerini, medyadaki en önemli basın mensuplarını, dijital, reklamcılık, teknoloji, ödeme sektörlerindeki dünyada en önemli uzmanları ve dünyanın en iyi girişimcilerini bir kez daha İstanbul’da bir araya getiren 2014 Global Webit Kongresi jürisi tarafından seçildi.
 
Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya’nın teknoloji ve dijital sektörlerini bir araya getiren en önemli bu etkinlik, 1-2 Ekim tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
 
Founders Games’e Rekor Başvuru
 
Global Webit Kongresi’nin startupları buluşturan ‘Founders Games’ yarışmasında, dünyanın dört bir yanından yapılan 1674 başvuru ile dünya rekoru kırıldı. İlk 200’e kalan startup’lar startup village’te potansiyel yatırımcılar ve dünyanın dört bir köşesinden gelen ziyaretçilerle tanışmak için ücretsiz stand hakkı kazandı. Seçilen 200 startup aynı zamanda 400’den fazla yatırımcının ve dünya çapında hizmet veren girişimci şirketlerin kurucularının katılımının beklendiği ‘Geleceğin Liderleri Konferasın’da sahnede olacaklar.
Dikkat çeken keynote konuşmacılar ve panel tartışmaları ile iki boyunca katılımcıların ilgisini çekecek.
http://webitcongress.com/en/2014/programme.html
 
Yatırımcılarla Startup’lar Buluşuyor
 
Webit seyircisinin online olarak favori girişimini desteklemek için 70.971 oy kullandığı yarışmada, son 25’e kalan startup’lar İstanbul Global Webit Kongresi’nde bir araya gelerek, yüzlerce yatırımcı ve dünyanın dört bir yanından gelen binlerce üst düzey pazarlama, teknoloji, dijital odaklı firmaların yöneticileri ile tanışma fırsatı yakalayacak. Founders Games’in kazananlar 2 Ekim Perşembe günü anons edilecek.
 
Startup’lara 1 Milyon Avro ile Dünya Devi Olma İmkanı
 
Founders Games, ücretsiz stand açma, ulusal basında yer alma, 600 gold katılım bileti gibi sağladığı imkanlarla 200’e yakın startup’a 1 milyon avro değerinde pazarlama bütçesi ayırıyor.
Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya’nın teknoloji ve dijital sektörlerini bir araya getiren en önemli bu etkinlik, 1-2 Ekim tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.