Hitman serisini senelerdir elinde bulunduran IO Interactive'in Türk asıllı CEO'su Hakan Abrak, Square Enix ile yaşanılan bir takım anlaşmazlıklardan dolayı, firma olarak bağımsızlığını ilan etmişti.

Hitman markasının da tüm yasal haklarını üzerine alan IO Interactive, son oyunu bölüm bölüm çıkan Hitman'in, ikinci sezonuna odaklanıp gelecek projeleri ile ilgili açıklamaları da yakında yapacaklarını duyurmuşlardı.

Bu yol ayrılığının ardından da, yeni Hitman oyununun tüm bölümlerini içerisinde bulunduran Hitman oyunu uygun fiyata indirilerek satışa sunulmuştu.

IO'dan bir diğer sevindirici haber ise oyunu satın alamayanlar ve satın almakta tereddüt edenler için geldi.

Son oyunu ile bölüm bölüm halinde gelen Hitman'in ilk bölümü, tüm platformlar için tamamen ücretsiz oldu. Bu bölümü PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Geriye kalan diğer bölümleri oynamak isterseniz, o zaman diğer bölümlere ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Hitman'in ücretsiz ilk bölümü ile ilgili olarak yayınlanan videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hitman'in ücretsiz sürümüne buradan ulaşabilirsiniz. Böylelikle oyunu deneyebilirsiniz. Ulaştığınız linkten de sahip olduğunuz platformdan giriş yapmanız yeterli.

Bu bölümde 2 ana görevi, 40'dan fazla da yan görevi ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.