Snapdragon 710 işlemcili ilk Samsung modeli geliyor. Galaxy A10için işlemci modeli belli oldu

Snapdragon 710 işlemcili ilk Samsung modeli geliyor

Qualcomm’un Mayıs ayında tanıttığı Snapdragon 710 işlemcisi, henüz çok fazla modelde yer almıyor. Bu işlemciyi kullanan en popüler ve bilinen modelin Xiaomi Mi 8 SE olduğunu düşünecek olursak henüz yaygınlaşma konusunda yetersiz kaldığı söylenebilir.

Galaxy A10 için işlemci modeli belli oldu

Ortaya çıkan bir sızıntı bilgi ise, bu durumun 2019 yılının ilk haftalarında değişeceğini gösteriyor. Samsung’a yakınlığı ve isabetli sızıntıları ile bilinen MMDDJ_ hesabından önemli bir bilgi daha sızdırıldı.

Ortaya çıkan bilgiye göre, 710 işlemcili ilk Samsung modeli, 2019 yılının ilk günlerinde tanıtılacak. Bu da, CES 2019 teknoloji fuarına denk gelen bir dönem. Bilindiği üzere, Samsung, uzun yıllardır CES fuarlarını boş geçmiyor ve yeni modeller tanıtıyor.

İşlemci tercihi ile birlikte dönemi de yorumlayacak olursak, Samsung’un yeni bir Galaxy A modelini bu işlemci ile duyurması yüksek bir olasılık.

Galaxy A9 2018 modelini kısa bir süre önce tanıtan Samsung’un 2019 yılında tanıtacağı modelin ise Galaxy A10 olması muhtemel. 2019 yılı içinde, Galaxy S10 ve Note 10 modellerini tanıtacak olan şirketin, serilerdeki model numarasını eşitlemesi son derece mantıklı.(Shiftdelete)