Bugün paylaşılan bir rapora göre, Galaxy S10‘un ekran tasarımı gözler önüne serildi. İşte, karşınızda Galaxy S10 ekran tasarımı!

Geçtiğimiz haftalarda dünyanın ilk Infinity-O ekranlı akıllı telefonunu tanıtan Samsung’un bir sonraki durağı ise S10 olacak.

Galaxy A8s ile birlikte, Galaxy S10 modellerinde karşımıza çıkacak olan ekran tasarımıyla ilgili tabiri caizse bir ön izleme yapan teknoloji devi, yeni amiral gemisinde nasıl bir ekran tasarımı ile karşımıza çıkacağı belli oldu.

Bilindiği üzere Galaxy A8s‘in ekran deliğinin büyüklüğü bir hayli tartışılmıştı. Fakat bugün yapılan sızıntıda Samsung’un söz konusu tartışmaları S10 modelleri ile birlikte tamamen sonlandıracak.

Sızıntıya göre, Galaxy S10’un ekranında Galaxy A8s‘inki gibi geniş bir ekran deliğine yer verilmeyecek. Bunun yerine ise Galaxy A8s’deki mevcut ekran deliğinden daha küçük bir ekran deliğine sahip olduğu belirtilen S10 modelleri ekran tasarımı açışından daha hoş bir görüntü ile beraber bizleri karşılayacak.

Son olarak ise kutudan Android 9.0 Pie güncellemesiyle çıkacak olan Samsung’un yeni amiral gemileri, One UI arayüzle de kullanıcılara bambaşka bir akıllı telefon deneyimi yaşatacak.

Söz konusu telefonlar 25 Şubat‘ta başlayacak olan MWC 2019 etkinliğinde boy gösterecek. Daha sonrasında ise 8 Mart 2019 tarihinde satışa sunulacak.(Shiftdelete)