Son gelen raporlara göre, S10 modelleri için beklenen tanıtım tarihi belli olmuş gibi görünüyor.

Yayınlanan rapora göre Samsung, katlanabilir telefon ve Galaxy S10 modellerini 2019’un ilk çeyreğinde düzenleyeceği çarpıcı bir lansman ile birlikte gün yüzüne çıkartacağı iddia ediliyor.

Ne yazık ki şimdiye kadar yapılan sızıntılarla söz konusu bu cihazların ne zaman tanıtılacağı hakkında net bir tarih verilmedi. Ancak, Kore’den gelen raporlar Galaxy F ve Galaxy S10 modellerini Barselona‘da düzenlenecek olan MWC 2019etkinliğinde lanse edileceğini iddia ediyor olsa da, katlanabilir telefon için biraz daha beklememiz gerekecek.

Teknoloji devi, bilindiği üzere yeni Galaxy S akıllı telefonlarını zaten her yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürüyor. Fakat, katlanabilir telefonun halen geliştirilme sürecinde olması telefonun çıkış tarihini daha ileri bir tarihe atabilir. Paylaşılan raporlarda, Samsung’un katlanabilir telefonu en geç Temmuz 2019‘a kadar piyasaya sürülmüş olacak.

Galaxy F veya Galaxy X olarak adlandırılacağı tahmin edilen katlanabilir telefon modeli, bilindiği üzere ilk başlarda 1 milyon adet üretilecek. Daha sonrasında ise kullanıcılardan gelecek olan tepkilere göre üretim sayısını artırmayı planlayan Samsung, yeni akıllı telefonu ile tüm dengeleri bozmaya geliyor.