Samsung’un Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için yayınladığı Android 8.0 Oreo beta programı  15 Ocak'ta sona erecek ve şirket,son beta yazılımını bugün her iki telefon içinde güncellemeye başladı. Galaxy S8'in Hint varyantları güncellemeyi almaya başladı ancak, diğer ülkeler içinde kısa süre içinde yayınlanmaya başlayacak.

Galaxy S8 ve S8+ Oreo beta güncellemesi

En yeni yapı ZRA5 yazılım sürümüne sahip. Yazılımın boyutu hem küçük hem de telefonda donma hataları için düzeltmeler getiriyor ve Ocak 2018 güvenlik düzeltme ekini de içeriyor. Bu, düzeltilmesi gereken son sorun demetleri olabilir ve Samsung, beta programı sona erdikten sonra resmi Oreo güncellemesini iki hafta içinde başlatabilir.

En yeni beta güncellemeyi almak için telefonunuzdaki Ayarlar »Yazılım güncelleme menüsüne gidin ve Güncellemeleri manuel olarak indir düğmesine dokunun. Ayrıca, Android 8.0 Oreo serisindeki Yenilikler adlı bölümde Oreo'da nelerin yeni olduğunu kontrol edin ve en son beta'da farklı veya yeni bir şey bulursanız, bize yorum kısmından bildirebilirsiniz.