Galaxy S8 ve Galaxy S8+ tanıtılmadan önceki bazı raporlar, Samsung'un bu seneki telefonları için çift kamera sistemi üzerinde çalıştığını söylüyordu. Ancak geçen hafta tanıtılan cihazlar, tek arka kameralarıyla bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi ise çift kameraya sahip bir Galaxy S8+ prototipi ortaya çıktı.



İşte Samsung'un vazgeçtiği çift kameralı Galaxy S8...

Yeni ortaya çıkan bu görüntüler, Samsung'un çift kameralı bazı Galaxy S8 ve S8+ prototiplerini test ettiğini düşünmemizi sağlıyor. Görünüşe göre Samsung çift kamerayı test etse de, sonunda tek kamerada karar kılmış. İki kamera sensörü, kalp ritmi izleyici, LED flaşın yanında cihazın SM-G955F model adına sahip olduğu açıkça görünüyor. Bununla birlikte cihazın arka yüzünde parmak izi tarayıcısına rastlanmıyor.

Samsung'un üst seviye telefonlarını piyasaya sürmeden önce birkaç prototip üzerinde çalıştığı biliniyor. Dolayısıyla Güney Koreli devin çift arka kameralı, parmak izi sensörü ekrana entegre edilmiş bir prototip üzerinde çalışmış olması muhtemel. Galaxy S8 ve S8+ tanıtıldığına göre bu işlevlerin Galaxy Note 8'de görünmesini umuyoruz.