Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S8'e dair detaylar netleşmeye devam ediyor. Tanıtımın 29 Mart'ta gerçekleşeceği ifade edilen S8'in tasarıma dair görselleri, @VenyaGeskin1 isimli Twitter kullanıcısı sızdırmıştı.

Şimdi ise Akıllı telefon sektöründe sızıntılarının doğru çıkması ile tanınan Evan Blass, Twitter hesabı üzerinden Galaxy S8'e ait olan görseli paylaştı. Arka tarafı Galaxy S7 edge ile benzer bir tasarımda olan Galaxy S8, Samsung'un bugüne kadar satışa sunduğu en şık akıllı telefon olmaya aday gibi görünüyor.

Sızdırılan fotoğraflara göre S8'in kasa ekran oranı bir hayli artmış görünüyor. Görüldüğü üzere 5.7-inç büyüklüğünde ekrana sahip telefonun ekranı bir hayli şık görünüyor. Bununla birlikte ana ekran tuşunun kaldırıldığı da gözlerden kaçmıyor. Daha önce de verilen bilgilere göre home tuşunun ekranın altına gizlendiği ve Synaptics'in bir süre önce duyurduğu optik parmak izi tarama sisteminin ekrana entegre edilmiş olabileceği tahmin ediliyor.


Samsung'un yeni akıllı telefonu S8'e dair şuana kadar sızdırılan görüntüler birbiriyle örtüşüyor. Yani telefonun tasarımı kesin olmasa da nasıl olacağı hakkında her zamanki gibi fikir veriyor.

Samsung Galaxy S8'de beklenen özellikler:
> 5.7-inç Super AMOLED ekran, 2K (1440p) çözünürlük
> Gorilla Glass 5 koruma
> Snapdragon 835 yonga seti
> Adreno 540 grafik işlemci
> 12-megapiksel arka, 8-megapiksel ön kamera