Fiyatları ile bütçeleri zorlayan modellerin fiyat politikası hakkında önemli bilgiler mevcut. Peki, Galaxy S9 fiyatı ne zaman düşecek?

Her iki model de uzun bir bekleyişin ardından ülkemizde satışa çıktı. Fiyatları ile bütçeleri zorlayan modellerin fiyat politikası hakkında önemli bilgiler mevcut. Peki, Galaxy S9 fiyatı ne zaman düşecek? 

Satın almak istediğiniz ürünün, internet ortamındaki en uygun fiyatlarını sizler için listeleyen Akakçe tarafından ortaya çıkan veriler ve tahminler oldukça dikkat çekici.

Bu analiz ve tahminlere göre, Galaxy S9‘un fiyatı 4 ay içinde önemli oranda düşüş yaşayacak. Peki bu düşüşün oranı ve süresi nasıl yorumlanıyor?

Samsung Galaxy S9 ön inceleme videomuz yayında! Samsung, bugün düzenlediği Unpacked 2018 etkinliği kapsamında yeni amiral gemisi Galaxy S9 modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

2016 yılının amiral gemisi olan Galaxy S7, ülkemizde 2799 TL fiyatla satışa girdi. Aradan geçen 2 aylık süreçte ise %16 ucuzladı. Bu sürecin 2 ay sonrasında, yani piyasaya çıktıktan 4 ay sonra ise %22 oranın fiyat düşüşü yaşayarak, 2199 TL seviyelerine kadar düştü.

Benzer durum ise 2017 yılında 3999 TL fiyat etiketi ile satışa sunulan Galaxy S8 modelinde gerçekleşti. Aradan geçen ilk iki ayda tıpkı Galaxy S7 modelinde olduğu gibi %16 değer kaybeden Galaxy S8, 4. ayın sonunda ise %21 oranında ucuzladı ve 3149 TL gibi fiyatlara kadar geriledi. Şimdi aynı durumun Galaxy S9 modelinde olacağı tahmin ediliyor.

25 Şubat tarihinde resmi olarak tanıtımı yapılan telefon, 4599 TL gibi yüksek bir fiyattan raflardaki yerini aldı. Akakçe’nin yaptığı detaylı analizler ve veri takibi ise bu telefonun 4 ay sonrasında %21 ucuzlayarak 3160 TL seviyelerine kadar gerileyeceğini gösteriyor. En güncel ve ucuz Akakçe fiyatlarını aşağıdaki linke tıklayarak görebilirsiniz.

Eğer Galaxy S7 ve Galaxy S8 modellerindeki rakamlar ve süreç gerçekleşirse, Haziran ayı içinde Galaxy S9 modelinin 3169 TL seviyelerine kadar ineceğini göreceğiz.