Samsung'un Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 18 etkinliğinde açılışı Galaxy S9 ile yapması bekleniyor. Galayx S8 ile neredeyse aynı tasarıma sahip olacak olan Galaxy S9'un, bugün kutusu sızdı.

Sızan kutu görseline göre Galaxy S9; 5.8 inç büyüklüğünde QHD sAMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekranın kullanabilir alanı ise 5.6 inç olacak. Super Speed Dual Pixel teknolojili dual kamera sistemi ile gelecek olan Galaxy S9, 12 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekecek.

Ayrıca arka kameraların diyafram açıklığı ise f/1.5 ve f/2.4 olacak. Telefoto lensin f/2.4 diyaframa diğer lensin ise f/1.5 değerine sahip oalcağını belirtelim. Bu kamera ayrıca Super Slow-Mo videolar çekebilecek. Telefonun önünde ise 8 Megapiksellik kamera yer alacak.

Galaxy S9'da AKG destekli Stereo hoparlör bulunacak. Tahminlerimize göre Galaxy S9, piyasadaki en iyi ses çıkışına sahip telefon olacak.

Göz tarama teknolojisi IRIS Scanner'a Galaxy S9'da yine yer verilmesi bekleniyor. Galaxy S9, 64 GB ROM ve 4 GB RAM ile gelecek. Son olarak telefonun kutu içeriğinden AKG imzalı kulaklıkların çıkacağı belirtiliyor.