11Sight Görüntülü Etkileşim Platformu, iOS, Android veya web platformları üzerinden ekstra bir uygulama yüklemeye gerek kalmadan herhangi bir kişiyle anında görüntülü bağlantılı kurulmasını sağlayarak bir ilki gerçekleştiriyor. Türkiye‘de gayrimenkul sektöründe ilk olarak Garanti Koza Sofya projesinde kullanılan 11Sight, tanıtım ve pazarlamaya büyük katkı sağlıyor, iş fırsatı yaratan teknolojisiyle dikkat çekiyor. 11Sight ile gayrimenkul firmaları müşteri edinme maliyetlerini büyük oranda azaltıyor ve müşteri geri dönüşünde yüksek geri dönüş oranı elde ediyor. 

Web siteniz satış ofisiniz gibi çalışacak

Geliştirdikleri video etkileşim platformunun önemli iş fırsatları yarattığını belirten 11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, şu bilgileri veriyor: “11Sight sayesinde müşterilerinizle etkileşiminize web sitesi ve cep telefonu üzerinden başlıyorsunuz. Siteniz üzerinden müşterinizle kurduğunuz görüntülü iletişim sayesinde sitenize her ziyareti gayrimenkul projesi ziyaretine dönüştürüyorsunuz. Bu da size müşterilerinizi satış ofisinize getirme imkânı sağlıyor. Projenizi tüm yönleriyle gösterebiliyor, tanıtabiliyor, müşterinizin görmek istediği detayları gösteriyor, sorularını yüz yüze iletişim kurarak cevaplama imkanına kavuşuyorsunuz. Birden fazla cihazla da arama alabiliyorsunuz. Aramalarınızı, mesajlarınızı, fotoğraflarınızı görmenin yanı sıra çevrimiçi olmadığınızda müşterileriniz size görüntülü veya sesli mesaj da bırakabiliyor. Görüntülü iletişim sesle iletişime kıyasla üç kat daha fazla ikna etme imkânı yaratıyor. Nitekim yalnızca bir yıl içinde görüntülü iletişim dünyada yüzde 100 artış kaydetti. Ayrıca 11Sight ile yaptığınız tüm görüşmeleri kayıt altına alma imkanına da sahip oluyorsunuz. Satış başarısını ölçümleyen metrikler, 11Sight ile yapılan yüz yüze görüşmelerinin diğer kanallara kıyasla çok yüksek oranda müşteri geri dönüşü sağladığını ve bunun satışlara yansıdığını gösteriyor.“ 

Tanıtım ve pazarlamada fark yaratıyor

Gayrimenkul firmalarına önemli avantajlar sağlayan 11Sight, satışlarını artırmayı planlayan şirketlere müşterileriyle çok daha etkili iletişim kurma imkânı sunuyor. Gayrimenkul firması sitesinde kullanacağı bannerlara 11Sight butonunu ekleyerek müşterilerinin anında firmasına ulaşmasını sağlayabiliyor, basına vereceği reklamlara karekodlar (QR kod) ekleyerek geleneksel mecralara verilen reklamları potansiyel müşterilere dönüştürebiliyor. Karekodu akıllı telefonu ile okutan müşterilerin satış temsilcileri ile anında iletişime geçmesini sağlayabiliyor, Facebook reklamlarına ve gönderilerine eklenen 11Sight linki sayesinde müşterileriyle yüz yüze görüşme imkanı bulabiliyor, potansiyel müşterilere gönderilen maillerde bulunan 11Sight görüntülü görüşme linkleri ile satış ofisine davet edebiliyor. 

11Sight, gayrimenkul firmalarının yabancı müşterilerine ulaşmasında da ayrıcalıklar sağlıyor. Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen potansiyel müşterilere gönderilen linklerle sanal satış ofisine davet etme imkânı yaratıyor. Ayrıca 360 derece tanıtım videolarının ardına 11Sight linki eklendiğinde, konut projesi ile ilgilenen müşterilerin soruları yüz yüze görüşme ile yanıtlanabiliyor. Müşterileri satış ofisine getirme zorunluluğunu ortadan kaldıran 11Sight, projeyi tüm detaylarıyla model üzerinden anlatma imkânı sağlıyor, hiçbir detayı atlamadan örnek daireyi sanal turla gezdirmek mümkün oluyor. Ayrıca projenin ilerleme durumu hakkında bilgi talep edenlere proje takip hizmeti de 11Sight ile sunulabiliyor. 

Her kanaldan anında görüntülü iletişim

11Sight, teslim edilen konutlarda ortaya çıkan teknik sorunları eleman göndermeden analiz etmek, müşterilerin site yönetimi ile görüntülü görüşmesine olanak tanıyarak memnuniyeti sağlamak, keşif ve tasarım tavsiyeleri için destek vermek, konutlarını satmak isteyenlere görüntülü ekspertiz hizmeti sağlamak gibi çok sayıda avantajı da beraberinde getiriyor. Gayrimenkul geliştirme firmaları, 11Sight bağlantısını sosyal medya hesaplarında daha fazla sayıda insana ulaşmak için kullanabiliyor, müşteriler sadece bağlantıyı tıklayarak video görüşmesi başlatabiliyor. 

 11Sight linki e–posta ile de gönderilebiliyor, kolayca ve herhangi bir eklenti gerektirmeden paylaşılabiliyor. Zengin tarayıcı işlevselliği olan 11Sight, arama geçmişi ve düğme görüntülenmeleri hakkında detaylı istatistikler tutma, eğitim, kalite güvence ve izleme amaçları için çağrı kaydı yapabilme, hesap yönetimi ve profil ayarları ile arama cevaplama özelliklerine sahip bulunuyor.