Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte Google Pixel reklam filmi yeni amiral gemisinde bulunacak olan önemli bir özelliği gün yüzüne çıkarttı.

Google Pixel 3 sıkılabilir olacak!

Google‘un resmi lansmanına sayılı günler kalmışken, Pixel 3 serisi hakkında yeni detaylar hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

Bugün Japonya’da Google Pixel 3 modeli için yayınlanan bir reklam filminde, önemli bir özelliğin amiral gemisi modelleri ile birlikte yeniden kullanıcılara sunulacak.

Yeni cihazların Japonya’ya da geleceğine işaret eden tanıtım videosunda ayrıca Google’un Active Edge (Aktif Kenar) özelliğinin de Pixel 3 modelleriyle birlikte yeniden sunulacağı görülüyor.

Telefonun kenarlarına belli bir baskı veya sıkarak birçok farklı işlemi yapmamıza olanak sağlayan olan Active Edge özelliği ile rakiplerinin karşısına oldukça iddialı bir model ile çıkan teknoloji devi, kullanıcılarının kolaylığı için her türlü yeniliğe açık.

Sıkma hareketiyle birçok fonksiyonun uygulanmasına olanak sağlayacak Active Edge özelliği ile birlikte telefonu sessize almaktan, fotoğraf çekmeye kadar birçok işlemi tek bir hamle ile gerçekleştirilmesini mümkün kılıyor.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerinin beklenen özellikleri!

Yapılan son sızıntıları da göz önünde bulunduracak olursak, her iki modele de Qualcomm’un yeni nesil Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek.

4 GB RAM‘e ve 64 GB‘lık depolama seçeneği ile gelecek olan Pixel 3 modelleri,ayrıca Qi kablosuz şarj desteğine de sahip olacağı belirtiliyor. Bu da şu anlama geliyor ki, yeni amiral gemilerinin arka yüzeyinin cam kaplama olacak.

Tasarım açısında ise Pixel 3 XL modelinde ise su damlası olarak adlandırılan çentik ile geleceğini paylaşılan resimlerle de görülüyor.

Diğer küçük ekranlı modelin ise 16: 9 en boy oranına sahip olacağı belirtiliyor. 3 XL modelinde bulunan çentikli ekran panelinin, Pixel 3 modelinde yer da altı son paylaşılan raporlar ile birlikte çiziliyor.