Cem Fındıkoğlu, liderlik ettiği Hitachi Vantara Türkiye ekibiyle geçirdiği başarılarla dolu iki yılın ardından Amerika Birleşik Devletleri batı yakasının veri entegrasyonu ve analitik çözümlerin satışından sorumlu yöneticisi oldu. BT sektöründeki 25 yılı aşkın kariyeri boyunca çeşitli yönetim kademelerinde yürüttüğü önemli görevlerle dikkat çeken Fındıkoğlu, 2016 yılı sonunda Hitachi Vantara Türkiye Genel Müdürü olarak atanmış, şirketin dijital dönüşümde önemli bir oyuncu haline gelmesinde büyük rol oynamıştı.

BT sektöründe üstlendiği görevlerle başarılı projelere ve önemli ortaklıklara imza atan Cem Fındıkoğlu, tecrübesiyle Hitachi Vantara Amerika batı yakasının iş hacmini artıracak ve pazarı genişletmek üzere çalışmalar yürütecek. Hitachi Vantara için stratejik iş kolunu oluşturma ve büyütme sorumluluğunu da üstlenecek olan Fındıkoğlu, şirketlerin dijital dönüşümde yaşadıkları zorlukları çözen ekibe liderlik edecek.Hitachi Vantara’nın üstün altyapı ve analitik teknolojilerinin, terfi ettiği batı bölgesindeki veri merkezlerinde, bulutta ve inovasyon süreçlerinde kullanılmasına destek verecek.

Genel Müdürlük Görevine Vekaleten Aslı Arısal Atandı

Finans, kamu, üretim, enerji ve ulaştırma gibi alanlarda; şehirlere, sanayi operasyonlarına ve dünya çapında birçok şirkete fayda sağlayan çözümler sunan Hitachi Vantara’nın Türkiye operasyonlarına önemli katkıları bulunan Cem Fındıkoğlu’ndan bayrağı vekaleten Aslı Arısal devraldı. Hitachi Vantara Türkiye ailesine Nisan 2018’de Kıdemli Satış Müdürü olarak katılan Arısal, BT sektöründe 15 yılı aşkın bir deneyime sahip. Çok uluslu bir şirket olan Giesecke & Devrient Türkiye’de 8 yıllık genel müdürlük tecrübesi bulunan Arısal, önümüzdeki dönemde Hitachi Vantara’nın Türkiye’deki istikrarlı büyümesine vekaleten liderlik edecek.