Bugün gelen detaylar ile birlikte Huawei Mate 20 Lite basın görselleri gün yüzüne çıktı!

Huawei Mate 20 Lite resmi basın görselleri sızdırıldı!

Huawei yeniden iddialı bir modelle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda akıllı telefon pazarında ciddi bir yükselişe geçen teknoloji devinin, yeni akıllı telefonunun resmi basın görselleri sızdırıldı.

SlashLeaks üzerinden paylaşılan görsellerde net bir şekilde görünen Mate 20 Lite’ın, ön yüzeyinde fiziksel bir tuşun yer almadığını görmekteyiz. Son zamanların ekran modasına ayak uyduran Mate 20 Lite, ince çerçevesiyle oldukça hoş bir görüntüye sahip.

Metal gövde tasarımıyla karşımıza çıkacak olan modelde dikey şekilde konumlandırılmış, çift arka kamera bulunuyor. Şık tasarımıyla kullanıcıların dikkatini çekmeyi planlayan teknoloji devi, orta segment müşterilerine kaliteli akıllı telefon deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Yeni model, Kirin 710 işlemcisinden güç alıyor. 6.3 inç’lik bir ekranla kullanıcıların huzuruna çıkacak olan Mate 20 Lite, 6 GB‘lık bir belleğe ve 64 GBdepolama alanına sahip olacak.

Kamera konusunda da kullanıcıların yüzünü güldürecek olan modelde, 20+2megapiksel arka, 24+2 megapiksel çift ön kamera bulunuyor. Düşük ışıklı ortamlarda bile oldukça kaliteli fotoğraflar çekebilecek olan Mate 20 Lite, rakiplerini şimdiden tehdit ediyor. Bu ayın sonunda satışa çıkartılacak yeni model ise, 400 dolar fiyat etiketiyle teknoloji mağazalarındaki yerini alacak.