Önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek olan MWC 2019 etkinliğinde, markalar yeni modellerinin tanıtımını yapacaklar. Huawei tarafından gelen bazı bilgiler, P30 serisinin bu etkinlikte tanıtılmayacağını bildirdi. Bununla birlikte şirket tanıtım tarihi ve yeri hakkında bazı bilgileri de verdi. Huawei P30 tanıtım tarihi belli oldu.

Huawei P30 tanıtım tarihi ve yeri belli oldu!
Konuyla ilgili edinilen bilgiler henüz resmi olarak yapılmış bir açıklamaya dayanmıyor. Bundan ziyade Huawei Polonya‘nın konuyla ilgili bir gönderisine dayanıyor. Huawei Polonya, P30 serisinin Fransa‘da tanıtılacağını aktardı. Fransa’nın Paris şehrinde düzenlenecek etkinlik, Mart ayının sonlarına doğru gerçekleşecek.

Huawei’nin MWC etkinliği yerine, yeni bir etkinlikle ürün tanıtması biraz şaşırtıcı duruyor. Ancak geçen sene tanıtılan ve satışa sunulan P20 serisi de, benzer tarihlerde kullanıcıya sunulmuştu. Bu nedenle bu bilgi düşündüğümüz kadar şaşırtıcı olmayabilir. Şimdilik cihazla ilgili bilinen şeyler oldukça kısıtlı. P30 serisiyle birlikte büyük OLED ekranlar, etkileyici kameralar, yüksek RAM ve güçlü işlemciler bekliyoruz. Cihazın tanıtım günü yaklaştıkça, saklı kalan bazı detaylar da gün yüzüne çıkacaktır.