Huawei, Weibo üzerinden yayınladığı video ile yeni akıllı saat modelinin Huawei Mate 30 serisi ile birlikte 19 Eylül tarihinde tanıtılacağının bilgisini resmi olarak duyurmuş oldu.

Söz konusu video, akıllı saatle ilgili pek fazla bilgi vermese de Watch GT 2'nin Kirin A1 işlemci taşıyacağı belirtiliyor. Siyah ve gümüş olmak üzere iki farklı gövde renk seçeneği bulunan ürün, yine firmanın kendi işletim sistemini kullanıyor olacak.

Eski modeli ile benzer bir tasarımı takip eden Watch GT 2'nin ekranı eski modeline oranla biraz daha büyük ekrana sahip olacak ve eski modeline nazaran daha büyük pil (445 mAh) taşıyor olacak. Ayrıca yerleşik GPS ve optik kalp atış hızı monitörü taşıyan moodel tüm bunlara ek olarak yerleşik bir mikrofon ile hoparlör taşıyor olacağını belirtelim.

Tanıtımı yaklaşmakta olan modelin asıl olarak performans ve ek özellikler ile fark yaratması bekleniyor, ancak henüz hangi yeniliklerle geleceği resmiyet kazanmış değil. Watch GT 2'nin özelliklerine dair resmi açıklamalar geldikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.