Instagram'a gelen güncellemeden sonra Instagram uygulaması İngilizce'ye döndü.

Bu sorun karşısında çılgına dönen Türk kullanıcıları, sorunun çözülmesi adına Instagram'ı mesaj yağmuruna tuttu. Instagram uygulamasi son güncelleme ile beraber uygulamada bulunan bazı hataları ortadan kaldırmayı amaçlıyordu ancak beklenildiği gibi olmadı.

Instagram İngilizce oldu! Nasıl düzeltilir?
Bu sürümü yükleyenler veya telefonlarını bu sürüme yükseltenlerin Instagram hesapları İngilizce diline döndü oldu. Henüz güncellemeyi yapmayan kullanıcıların korkmasına gerek yok çünkü bu sorunu nasıl çözeceğinizi sizlere buradan aktaracağız.

Instagram İngilizce oldu ise büyük ihtimalle sizde yeni güncellemeyi yüklediniz. Peki bu sorundan nasıl kurtulacaksınız? Eğer ''ayarlar'' kısmından ''dil'' seçeneklerine girer ve ''Türkçe'' seçeneğini işaretlerseniz diliniz yine ''İngilizce'' olacaktır. O yüzden boşuna uğraşmayın.

Kesin çözüm; dil ayarlarına girdikten sonra en altta bulunan Türkçe'yi seçmek. Bunu yaparsanız dil sorunu ortadan kalkacaktır. Neden böyle bir hatanın oluştuğuna dair henüz Instagram resmi bir açıklama yapmış değil ancak gelecek bir güncelleme ile bu sorun ileride ortadan kaldırılacaktır diye düşünüyoruz.