Kullanıcıları için daha iyi bir sosyal medya deneyimi sunmaya çalışan Instagram, birbirinden güzel özellikleri ile geliyor. Bunun yanı sıra yeni özellikler kullanıcılar için de çok yararlı olacak gibi duruyor.

Instagram Lite ve tarayıcı sürümlerine bildirim özelliği geldi!

Popüler sosyal medya platformu, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Yaşanılan gelişme ile birlikte Instagram‘ın Lite ve tarayıcı sürümlerine önemli bir özellik kullanıma sunuldu.

Günlük hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen sosyal medya platformu, kullanıcılarını yeni özellikleri ile birlikte memnun etmeye devam ediyor. Bugün yayınlanan güncelleme ile birlikte sosyal medya uygulamasının Web ve Lite sürümlerine bildirim özelliği kullanıma sunuldu.

Böylelikle uygulamayı indirmeden de tarayıcı üzerinden, gelen bildirimler rahatlıkla görüntülenebilecek. Aynı şekilde bildirim özelliğinin uygulamanın Lite sürümü için de kullanıma sunulduğu belirtiliyor.

Güncellemeyle birlikte gelen yeniliklerin sadece bildirim özelliği ile sınırlı değil. Yeni güncellemeyle uygulamanın Lite ve web sürümlerinin daha işlevsel hale geldiğini de gözlemleniyor.

Güncellemeyle beraber daha kullanışlı hale gelen uygulamanın Lite ve web sürümünü kullanan kullanıcılar şimdilik normal Instagram uygulamasında bulunan Direkt Mesaj ve video yükleme özelliklerine erişemeyecek.

Direkt Mesaj ve video yükleme özellikleri dışındaki tüm özellikler uygulamanın web ve Lite sürümlerinde kullanılabilir durumda olduğunu da görülüyor. Artık kullanıcılar Instagram uygulamasını indirmeden tarayıcı üzerinden rahatlıkla kullanabilecekler.

Popüler sosyal medya platformunun Lite sürümü ilk etapta Meksika’daki kullanıcıların huzuruna sunulmuş durumda. İlerleyen zaman içerisinde diğer ülkelerdeki kullanıcılar için hizmete geçecek olan uygulamanın Lite sürümü ile birlikte yetkililer düşük özelliklere sahip olan akıllı telefon kullanıcılarına kaliteli bir sosyal medya deneyimi yaşatmayı hedefliyor.