iPad için Adobe Photoshop yazılımını kullanmaya başlamak isteyenler, ne yazık ki biraz daha sabretmek zorunda kalacaklar. Zira Adobe yetkilileri, geçen sene duyurulan ancak henüz istenen performansı sağlamayan yazılım hakkında sessiz.

Bu sessizliği bir boşluk olarak gören yazılım firmasının iPad için Adobe Illustrator programını kendi konferansında açıklayacağı konuşuluyor. Adobe Max etkinliği, 2 Kasım 2019 – 6 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

iPad kullanıcıları, Adobe Photoshop programının belirsizliği için üzülüyor ancak Adobe Illustrator cephesinden gelen bir iddia, teknik çizim yapmayı ve grafikler ile vakit geçirmeyi sevenleri mutlu etmeyi başardı.

Adobe Illustrator, 2020 yılında tam sürüm olarak piyasaya sürülebilir. Birçok grafiker, iPad için hazırlanan bu sürümün tıpkı masaüstü sürümü gibi çalışmasını istiyor.

Adobe’de çalışan bir basın sözcüsü, şu an için paylaşılacak yeni bir bilginin olmadığını ifade etti. Buradan anlaşıldığı üzere Illustrator ve Photoshop, bir süre daha gizemliliğini koruyacak.