Ünlü sosyal haber sitesi Reddit'te, iPhone 7'nin patladığını gösteren bir fotoğraf yayınlandı. iPhone kullanıcıları ise fotoğrafın gerçek olmadığını savunuyor ve manipülasyon yapıldığını iddia ediyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, son 1 aylık süreçte Galaxy Note 7'nin bataryasındaki sorun ile gündemden düşmedi. Bildiğimiz üzere piyasaya ilk çıkan Note 7'lerin bataryaları hatalı üretildiği için bazı telefonlarda aşırı ısınma meydana geldi ve telefonlar patladı.

Benzer bir haber de bu kez en büyük rakibi Apple cephesinde yaşandı. Bir Reddit yazarı, kutunun içinde patlayan iPhone 7'nin fotoğrafını yayınladı. Fotoğraf kısa süre içinde büyük ilgi gördü zira ilk kez patlayan bir iPhone 7 görüyoruz.

Fotoğrafta iPhone 7'nin net bir şekilde patladığı görülüyor. Hatta cihazın, kutunun içinde patladığı da açıkça belli zira kutunun içindeki ayıraçlar, patlamadan dolayı zarar görmüş. Reddit yazarı KrooptheSnoop olayla ilgili şu ifadeyi kullandı: “Fabrikayla teslimat arasında bir şeyler olmuş olmalı.”
Tabii iPhone 7'ye ne olduğu ve nasıl patladığı henüz bilinmiyor. Apple müşterilerinin çoğu da bunun gerçek olmadığını savunuyor. ABD'li teknoloji devinden konuyla alakalı henüz bir açıklama yapılmadı.