Son zamanlarda birçok sızdırma haberleri ile karşımıza çıkan iPhone 8 ve 7s Plus, Benjamin Geskin adlı Twitter kullanıcısı tarafından yeniden sızdırıldı.

Sızdırılan görüntüler ile birlikte artık yeni amiral gemilerinin tasarım hatları kesinlik kazandı diyebiliriz. 10. yılına özel olarak iPhone 8 ile farklı bir tasarım anlayışı ile karşımıza çıkacak olan Apple, oldukça iddialı geliyor.

17-06/08/iphone-8-shiftdelete.PNG

Bugün sızdırılan iki şema resmine bakacak olursak, yeni iPhone 8'de önceki sızdırma haberleri ile karşımıza çıkan dikey konumlandırılmış çift kamera ve home tuşunun kaldırılarak ekranın altına gömüldüğünü tekrardan görmekteyiz.

iPhone 7s Plus'ın şema çiziminde ise diğer iPhone 7 Plus modeli ile bir farkın olmadığını görmekteyiz. Kısacası Apple, iPhone 7s modellerinde tasarım anlayışını değiştirmeyecek.

Neredeyse çerçevesiz bir ekran ile satışa sunulacak olan iPhone 8'de OLED ekran Teknoloji ile iPhone'larda yeni bir çağ başlayacak.

17-06/08/iphone-7s-plus.PNG

Sızdırılan bu şema resimleri Apple'ın üretimde kullanacağı modeller olduğunu belirten Benjamin Geskin, yeni detayların ilerleyen günlerde paylaşılacağını belirtti.