Özellik olarak iPhone 6S’in hemen hemen aynısı olan güçlü telefon, rakibinin de olmamasının etkisiyle kullanıcı memnuniyetini kapmış oldu.,

Geçtiğimiz hafta Çinli analist Pan Jiutang’ın “yakında gözüken bir iPhone SE yok” açıklamasının ardından beklentiler suya düşmüştü. Fakat iGenaration bunun tam tersini söylüyor. Hatta web sitesi; fiyat bilgisi ve çıkış tarihi de paylaştı. iGeneration’a göre Apple, ilk kez arka arkaya iki telefon lansmanı yapacak. iPhone SE 2, iddiaya göre ağustos sonunda lanse edilecek. Gecikecek olan iPhone 8 ise ekim ayında tanıtılacak. iPhone 7S ve 7S Plus’ın hangi lansmanda tanıtılacağı konusunda ise bir bilgi paylaşılmamış. Aynı web sitesinin iddiasına göre ikinci neslin fiyatı 399 euro olacak. İlk neslinin 489 euro olduğunu da düşündüğümüzde ikinci neslin böyle bir durumda hayli rekabetçi olacağını düşünebiliriz.

Özellik olarak iPhone 7’ye veya 7S’e benzemesi mümkün olan telefonun ekran büyüklüğünün değişmeyeceği de tahmin edilenler arasında. Ayrıca bir süredir çıkarmayı planladığı 3 telefonu üzerinde kafa yoran Apple’ın, iPhone 8’i parça tedarik sıkıntısı nedeniyle erteleyeceği konuşuluyordu. Amerikalı şirket iPhone’un 10. yıl sebebiyle çeşitli sürprizleri de kullanıcı önüne çıkartabilir.