iPhone X satış tahminlerinin düşürüldüğünün açıklanmasının ardından, Apple’a parça tedarik eden birçok şirket borsada ciddi düşüşler yaşamaya başladı.

Kullanıcıların iPhone X talepleri büyük oranda karşılandı!

Analistler satış tahminlerinin düşürülmesi konusunda oldukça sağlam gerekçeler sunuyor. Zira, iPhone X’e olan ilk talebin karşılandığını belirten analistler, artık yüksek fiyatın satışları zayıflatacağını dile getiriyor.

2018 yılının ilk çeyreğinde iPhone X’e olan ilginin düştüğünün raporlar ile kanıtlanacağı belirtiliyor. Küresel talebi artırmak için Apple’ın bir fiyat düşüşüne gidip gitmeyeceği ise en büyük merak konularından birisi.

Bunun yanı sıra, JL Warren Capital LLC ise iPhone X satış beklentisini 2018 yılının ilk çeyreği için 30 milyondan 25 milyon adet seviyesine çekti.

iPhone X için GSM operatörleriyle çok daha cazip kampanyalara imza atılması beklenirken, sürecin nasıl tamamlanacağını hep birlikte göreceğiz.

Zira, 900 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile dünyanın en değerli şirketi konumunda olan Apple, ilk trilyon dolarlık şirket olma yolunda ilerliyor.(ShiftDelete)