Amerika’daki kullanıcılara gönderilen bildirimlerde telefonların yanı sıra Apple Watch 4 modelinin de gönderimlere başlandığı dile getirildi.

Apple iPhone XS en erken 21 Eylül’de

İlk gönderimlerle ilgili talep fazlalığından dolayı Apple, dağıtımları belirli bir takvime göre gerçekleştirmeye karar verdi. Apple.com’daki bilgiye göre şu anda sipariş verilen cihazların bir ya da iki hafta içerisinde gönderileceğinin altı çizildi.

Amerikalı telekom şirketlerinden AT&T eylül ayının 26 – 28’i arasında, T-Mobile 26 Eylül – 2 Ekim arasında telefon teslimatlarını gerçekleştireceğini açıkladı. Sadece Verizon, ön siparişlerin yarından itibaren dağıtım için hazır olacağınıbelirtti.

Yeni Apple modellerini heyecanla bekleyen Amerika dışındaki 29 ülke içinse durum yeni sipariş vereceklerle aynı gözüküyor. Diğer ülkelerin teslimatlarının en erken bir ya da iki hafta içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Telefonun 64, 256 ve 512 GB’lık bütün modelleri için aynı teslimat süreleri dile getirilirken ilk yoğunluk atlatıldıktan sonra teslimat sürelerinin kısalacağı öngörülüyor.

Telefonları UPS ile gelmekte olan kullanıcılar kargolarının durumunu internet üzerinden takip edebiliyor.