Huawei'nin yeni akıllı telefon ailesi ile beraber tanıtılan Huawei Watch GT, gelişmiş özelliklere sahip bir akıllı saat. Çelik çerçevesi bulunan saat uzun bir pil ömrüne sahip.
Bir süredir hakkında bazı bilgilerin internette yayıldığı Huawei Watch GT, Mate 20 ailesi Londra'daki etkinlikle tanıtıldı.

1.39 inç büyüklüğünde 454 x 454 piksel çözünürlük sunan AMOLED bir ekrana sahip olan akıllı saat, Huawei tarafından tarafından geliştirilen Cortex-M4 işlemciden güç alıyor. GPS ve GALILEO uydu sistemlerini destekleyen Huawei Watch GT, üzerindeki altılı LED sistemi ile kalp ritmini takip edebiliyor. 420 mAh pili ve 2 haftaya çıkan pil ömrü bulunan akıllı saat yine Huawei tarafından geliştirilen LiteOS isimli işletim sistemi ile geliyor.

Huawei Watch GT fiyatı!

Birçok aktiviteyi takip edebilen akıllı saatin 4 GB depolama kapasitesinin olduğunu da belirtelim. Saatin Sport ve Classic olmak üzere iki farklı modeli satışa sunulacak. Huawei Watch GT Sport modelinin fiyatı 199 euro,
Classic modelinin fiyatı ise 249 euro olarak açıklandı. Her ürünlerini Türkiye'ye getirmeyen Huawei'nin bu yeni saatleri ülkemizde satışa sunup sunmayacağını bilmiyoruz.(Teknolojioku/Özgür Çetin)

Huawei Mate 10 için Android 9 Pie yayınlandı

 

Huawei Mate 20 Pro özellikleri resmiyet kazandı

 

Huawei Mate 20, Mate 20 Pro ve Mate 20 X tanıtıldı