Yurt dışından getirilen iPhone'un yeni modelleri şu anda ülkemizde 10 bin TL – 15 bin TL aralığında satılırken, resmi fiyatların 10 bin TL civarında olacağı düşünülüyor.

Modifiye edilen akıllı telefonlar söz konusu olduğunda ise bu fiyatlar akıl almaz noktalara ulaşıyor. Rusya merkezli lüks aksesuar üreticisi Caviar’ın, iPhone XS Max Maximum modeli ile bu özel telefonlara bir yenisi daha eklendi.

Caviar iPhone XS Max Maximum Gold fiyatı ile dudak uçuklatıyor!

512 GB depolama alanına sahip olan iPhone XS Max’ı modifiye ederek arka kapağını değiştiren şirket toplamda beş farklı modeli satışa sundu. En ucuz model olan Maximum Ultralight, 5200 dolar fiyat etiketi ile gelirken, en pahalı model olan XS Max Maximum ise tam tamına 15340 dolar fiyat etiketine sahip.

Bu modelin ABD’de 1449 dolara satıldığını dikkate aldığımızda, standart modele kıyasla fiyat 10 kattan daha yüksek. Siyah kadife astarlı ahşap lake bir kutu ile birlikte gelen telefonun, tüm dünya geneline ücretsiz gönderildiği belirtiliyor.

Dünyanın en pahalı iPhone’u ise şu anda Londra merkezli Goldgenie şirketi tarafından üretiliyor. 18K altın kaplamalı yeni iPhone modelleri için şirketin belirlediği ön sipariş fiyatı yaklaşık 765 bin TL.