PS Plus tarafından PS4, PS3 ve PS Vita oyun konsolları için toplamda 6 adet oyun sunuluyor. Bu ay PS Plus üyelerine her ay düzenli olarak birbirinden harika oyunlar sunan Sony, Ocak 2019’da birbirinden harika oyunları yine oyunculara sunuyor.

PS Plus Ocak 2019 oyunlarına şöyle bir göz atacak olursak bu ay PS4kullanıcılarını birbirinden eğlenceli oyunlar bekliyor. PS Plus üyeliğine sahip olan PS4 kullanıcıları, Ocak 2019’da Ubisoft tarafından geliştirilen ve bir o kadar ilginç bir oyun olan Steep‘e tamamen ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Karlarla kaplı dağların üzerinde kendi topluluğunuzu kurmaya çalıştığınız ve kıyasıya yarıştığınız Steep ile birlikte siz PS4 kullanıcılarını bambaşka bir macera bekliyor.

Bunun haricinde ise PS Plus Ocak 2019 oyunları ile birlikte PS4 kullanıcılarını Portal Knights adlı oldukça eğlenceli bir RPG oyunu da bekliyor. Yeni yılın ilk yılını birbirinden renkli oyunlar ile kutlayan Sony PS4 kullanıcılarına ayrıca Fallen Legion: Flames of the Rebellion adlı oyunu da ücretsiz olarak sunuyor.(Shiftdelete)