Eskişehir’de annesi ile birlikte yaşayan Rana Günlü, 1 ay önce babasının ziyaretine gitti. İddiaya göre, Erdal Günlü bu sırada Rana Günlü’yü 11 bin takipçisinin olduğu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar nedeniyle dövdü. Erdal Günlü okulların tatile girmesinin ardından kızını arayarak çok özlediğini belirterek İzmit’e gelmesini istedi. Rana Günlü babasının ısrarları üzerine önceki gün İzmit’e gitti. Erdal Günlü tartıştığı kızını önceki gece evinde tabanca ile öldürdükten sonra başına dayadığı silahı ateşledi. Hastaneye kaldırılan Erdal Günlü kurtarılamadı.

Boşandığı eşi Şengül Pekkaya, Erdal Günlü’nün psikopat olduğunu, giyim ve kuşamına karıştığı kızını dövdüğünü söyledi. Erdal Günlü’nün bir cinayet davasında suça katılmaktan 12 yıl hapis cezası aldığı, 9 ay önce cezaevinden tahliye edildiği, ağabeyi Olcay Günlü’nün işlettiği börekçide çalıştığı ifade edildi. Olcay Günlü de kardeşinin, kızının giyimi ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle sinirlendiğini belirterek şöyle konuştu: “Cezaevinden çıktıktan sonra psikolojisi bozuldu, kendine gelemedi. Kızının hareketlerine çok kızıyordu. Daha genç kız olduğunu, takılacak bir şey olmadığını söyledim. Dün (önceki gün) kızını çağırdı, özlediğini söylemiş. Aynı binada oturuyoruz. Ben de yeğenimi gördüm, sarıldık. Sonra bir ses duydum, eşimle eve gittik. İçeri girdiğimizde kız çekyatta yatıyordu. Kardeşim de onun kucağına düşmüş.”

'İYİ Kİ VARSIN BABAM' YAZMIŞ

Babası tarafından öldürülen Rana Günlü'nün şubat ayında sosyal medya hesabından babasıyla ilgili paylaşımda bulunduğu görüldü. Rana Günlü, “Seninle saatlerce muhabbet edip konuşuyoruz. Bazen film izliyoruz. Arada kavga ediyoruz ama yine de beni kırdığını fark edip üzülüyorsun. Ben ne istersem de yapıyorsun. Yine de iyi bir babasın. Bazen sadece koruyup kollamaya çalışırken çok baskı yapsan da sonradan fark ediyorsun. İyi ki varsın babam” yazarak duygularını dile getirdiği görüldü.