LG SIGNATURE OLED TV W7 modelinin Türkiye lansmanı gerçekleşti. Şık tasarımı, fiyatı ve teknik detaylarıyla dikkat çeken bu yeni OLED TV serisini sizler için değerlendirdik!

100 bin liralık kağıt gibi televizyon!
2017 model LG OLED TV modelleri, Dolby Atmos desteğini dünyada ilk kez sunan TV serisi olarak dikkat çekiyor. webOS 3.5 sahip olduğu üstün siber güvenlik özelliklerinden dolayı güvenlik ve sürdürülebilirlik konularında dünyanın önde gelen uzman kuruluşlarından birisi olan UL tarafından sertifikalandırılan ilk Smart TV platformu oldu

1 milyar renk ve sınırsız kontrast oranı ile birlikte hiçbir ışık sızması olmadan kusursuz siyahlar sunan LG OLED TV modelleri pixel dimming Teknolojisine de sahip. LG Signature W7 modeli, LG’nin “daha az olan daha fazladır” felsefesi ile tasarlandı . 65 inçlik W7 modelinin sadece 2,57 milimetre kalınlığındaki OLED paneli, yine W7 için tasarlanmış manyetik aparatı kullanılarak doğrudan duvara asılıyor. Bu sayede TV ve duvar arasındaki boşluk ortadan kalkıyor.

Nano Cell Display teknolojisi ile geliştirdiği SUPER UHD TV’lerindeki Dolby Vision, HDR 10 ve HLG formatlarının tamamını destekleyen Aktif HDR özelliği ve Harman/Kardon tasarımı ses teknolojisi TV izleme deneyimini LCD TV teknolojisinde en üst seviyeye taşıyor.