Adana'da 30 yaşındaki Doğukan Özkan, evleneceği kızı bulmak için kişisel internet sitesi üzerinde 60 soruluk anket düzenledi.

Bilgisayar programcılığıyla ilgili 2 yıllık ön lisans eğitimini tamamlayan Doğukan Özkan, bugüne dek gönül ilişkisi yaşadığı kişilerle evlenemedi. Ailesine ait lokantayı işleten Doğukan Özkan, evlenebilmek için son 3 yılda değişik televizyon kanallarında evlendirme programlarına da katıldı. Buna rağmen bir türlü evlenemeyen Doğukan Özkan, kurduğu internet sitesi üzerinden 'Doğukan Özkan, Aradığı aşkı sınavla seçiyor' başlığıyla anket yapmaya karar verdi.

'SADIK BİR EŞ ARIYORUM'

Yaptığı anketten herkesi haberdar etmek isteyen Doğukan Özkan, ankette müstakbel eş adaylarına hobileri, huyları ve kişisel bilgileriyle ilgili 60 soru yöneltti. Henüz ankete kimsenin katılmadığını belirten Doğukan Özkan şunları söyledi:

"Bu ankete katılanların verdiği yanıtları inceleyeceğim. Bana göre uygun yanıtlar verenlerle görüşeceğim. Ankete daha çok kişinin katılması için çalışıyorum. Kısmete de inanıyorum. Uygun bir eş adayı olursa evleneceğim. Ben aşktan ve sevgiden de öte, sadece sadık bir eş arıyorum."