KOBİ’lere kesintisiz destek veren Halkbank, finansal çözümlerinin yanı sıra eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle de KOBİ Bankacılığı’ndaki öncülüğünü sürdürüyor. KOBİ’lerin ilgisinin her geçen gün arttığı halkbankkobi.com.tr platformu ile KOBİ’lere eşsiz bir kaynak sunan Halkbank, platformdan KOBİ’lere hızlı ve kolay başvuru imkanı ve danışmanlık hizmeti sunmanın yanında, güncel ekonomik verilerden gündeme ilişkin makalelere kadar KOBİ’lerin yatırım kararlarını etkileyecek tüm gelişmelerden de haberdar olmalarını sağlıyor.

Son dönemde KOBİ’lere yönelik gerçekleştirdiği yeni işbirlikleriyle Halkbank, KOBİ’lere özel çözümler sunmaya devam ediyor. Halkbankkobi.com.tr’deki KOBİ’lere fırsatlar sayfasında yer alan kampanyalar ile KOBİ’lerin tedarikçilerden avantajlı koşullarda ürün ve hizmet almalarına olanak sağlayan Halkbank, son olarak BP ile işbirliği yaparak akaryakıt alımlarında da KOBİ’lere indirim sağlıyor.

KOBİ’lere BP Taşıtmatik ile akaryakıt alımlarında yüzde 5 indirim

Halkbank, KOBİ müşterilerinin uygun maliyetle akaryakıt alabilmeleri amacıyla BP ile işbirliği yapmıştır. BP Taşıtmatik sistemine aracını kaydeden KOBİ’ler, sisteme tanımlayacakları Halkbank Kredi Kartları ile akaryakıt alımlarında % 5 indirimden yararlanacaktır. BP Taşıtmatik sistemine tanımladıkları Halkbank Kredi Kartları ile ödemelerini otomatik yapacak olan KOBİ’ler akaryakıt alımlarını araçtan inmeden gerçekleştirecektir.

BP Taşıtmatik kampanyasından halkbankkobi.com.tr üyesi olan ya da platforma ücretsiz olarak yeni üye olacak tüm KOBİ’ler yararlanabiliyor. KOBİ’lerin indirimden faydalanabilmesi için platformdan aldıkları kampanya kodunu BP’ye ibraz ederek BP Taşıtmatik sistemine dâhil olmaları ve ödemelerini Halkbank Kredi Kartları ile yapmaları yeterli oluyor.

Halkbank’ın ‘‘KOBİ’lere destek Türkiye’ye destektir’’ anlayışıyla faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Halkbank Esnaf-KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem, ‘‘Ekonomideki etkin rolü göz önüne alındığında KOBİ’lere desteğimizin sosyal ve ekonomik refah açısından taşıdığı önem daha iyi anlaşılıyor. Halkbank olarak çalışmalarımızı yürütürken, her sektörün kendine özgü yapısını ve firma ihtiyaçlarını dikkatle analiz ediyor, sektörlere özel çözümler üretiyoruz. Teknolojinin sunduğu tüm imkanları Bankacılığa hızla entegre ederek ürün ve hizmetlerimize KOBİ’lerin hızla erişebilmelerini sağlıyoruz. Eğitim ve danışmanlık hizmetlerimizi sürekli geliştirirken, gerçekleştirdiğimiz işbirlikleriyle de KOBİ’lere avantaj sağlayacak, maliyetlerini düşürecek kampanyalar düzenliyoruz. KOBİ bankacılığının öncüsü olarak başlattığımız BP Taşıtmatik kampanyasıyla KOBİ’lerin avantajlı koşullarla akaryakıt almalarını amaçlıyoruz. KOBİ’lerin ihtiyaçlarını odağımıza alarak gerçekleştireceğimiz çalışmalarla yeni çözümler sunmaya devam edeceğiz.’’ dedi.