Ekrana gömülü kamerasıyla Samsung‘la kapışmaya hazırlanan firmadan büyük bir sürpriz geldi. Lenovo Z5s Ferrari SuperFast ile piyasaya iddialı bir giriş yapmanın peşinde.

İlk gelen bilgiler Z5s‘te orta seviye bir Snapdragon işlemci kullanılacağı yönünde. Ancak Ferrari SuperFast adına da uygun bir biçimde senenin Snapdragon 845 kullanan son akıllı telefonu olacağa benziyor.

Lenovo Z5s Ferrari Superfast nasıl özelliklere sahip?

Lenovo‘nun Ferrari SuperFast‘i ne zaman ortaya çıkaracağı henüz belli değil. Ancak iddialar Z5s ile birlikte lansmanı yapılacağı.

Telefonun en önemli özelliği ise 12 GB gibi devasa bir RAM ile gelecek olması. Ancak bu bilginin yapılan bir sızıntıyla ortaya çıktığını belirtmek gerekir.

Adı oldukça uzun olan bu akıllı telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağı ise merak konusu. Snapdragon‘un bir önceki üst seviye işlemcisi olan 845‘i kullanan telefonun 128 GB ROM seçeneğine sahip olacağı da sızdırılmış durumda.

Ferrari ile anlaşmalı olarak geliştirilen bu telefonun muhtemel olarak Ferrari kırmızısına sahip olması sürpriz olmayacaktır. 5Zs ile aynı kasaya sahip olacağı düşünülen telefonun ön kamerasının da gömülü olacağı düşünülüyor.(Shiftdelete)