5,7 inç'lik QHD ekrana sahip LG G6 Plus'ın depolama alanı, 128GB'a yükseltilmiş. Standart LG G6'da yalnızca 32GB'lık depolama alanı buluyorduk. LG G6 Plus, kulaklık girişine Hi-Fi Quad DAC modülünü ekleyerek yüksek kalitede ses de sunuyor. Kutusundan B&O Play kulaklıklar çıkan LG G6 Plus, Optical Astro Black, Marine Blue ve Terra Gold renk seçenekleriyle gelecek.

LG G6 Plus'ın diğer özellikleri, LG G6 ile aynı. Yani telefonda yine (eski) Snapdragon 821 işlemci, 4GB RAM ve başta belirttiğimiz 5,7 inç'lik QHD ekran bulunuyor.

LG G6 Plus'ın fiyatı ve çıkış tarihi, firmaya göre "her pazarda yerel olarak açıklanacak".

LG G6'YA YENİ ÖZELLİKLER

G6 Plus, LG G6'yı sevindiren haberlerle geldi çünkü LG G6 için önümüzdeki haftalarda ve aylarda yeni bir güncelleme yayınlanacağı ortaya çıktı. Bu güncellemeyle gelecek olan Face Print işlevi, G6 ve G6 Plus'ı telefonu yüzünüze doğru tutarak bir saniyede açmanızı sağlayacak. LG, bu teknolojinin diğer yüz tanıma teknolojilerden "daha rahat kullanıldığını" iddia ediyor ancak bu iddianın ne kadar geçerli olduğunu testimizde göreceğiz.

Yeni Low Power Consumption işlevi ise LG G6'nın pil ömrünü uzatmanızı sağlayacak. Son olarak Yazılım güncellemesi, kameranın önünü parmağınızla yanlışlıkla kapattığınızda sizi uyaracak.