Geçtiğimiz hafta, LG'nin amiral gemisi telefonlarının G serisini yeniden markalamayı düşündüğünün haberini sizlere sunmuştuk. Bununla birlikte, bu durum, bu yılki amiral gemisi ile olmayabilir çünkü yeni raporlar 2017'nin LG G6'sından sonra beklendiği gibi, telefonun LG G7 olarak adlandırılacağını öngörüyor. Bununla birlikte, LG bazı yeni akıllı telefon adlarını zaten düşünmüş ve bunları yakın zamanda kullanamasa da, bazılarını markalaştırmaya özen gösterdi.USPTO'nun (Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi) veritabanına göre, bu ay LG, LG Icon, LG Aicon ve LG Aiconn akıllı telefon adlarına ait markaları açtı.

Elbette şirketler genellikle ürün adlarını marka kullanmadan kullanırlar. Bununla birlikte, LG Icon, geleceğin üst düzey bir akıllı telefonu için iyi bir isim gibi geliyor. Ancak piyasada bu ismi taşıyan bir akıllı telefon olup olmayacağını göreceğiz.

İlginçtir, LG, ticari markaya akıllıca bir şekilde LG Iconic adını da sundu . Bu da, üst seviye bir cihaz için oldukça hoş bir isim gibi geliyor. Icon akıllı telefon ve Iconic akıllı saat, gelecek nesil LG mobil ailenin bir parçası olabilir.