LG’nin televizyon ve monitör modelleri kullanıcı tarafından en çok beğeni kazanan ve tercih edilen modellerden biri olmaya devam ediyor. Tabi son yıllarda LG G ailesine mensup akıllı telefon modelleriyle de pazarının en değerli markası olma durumunu da es geçmemek gerek. Projeksiyon cihazları alırken gözümüze raflarda mutlaka çarpan ve kullandığı yüksek teknolojiyle kullanıcısının gönlünü fetheden LG, şimdi de mini modeliyle dikkat çekiyor. Minibeam Nano adını verdiği daha doğrusu “cüzdan boyutundaki” yeni projeksiyon modeliyle karşımıza çıkan LG, 10 cm büyüklüğünde kasa kullanmış. USB portu sayesinde “Flaş bellek” üzerindeki tüm formatlı videoları direkt dahili medya oynatıcısıyla oynatan ve HDMI ile bilgisayar, akıllı telefon veya tablete bağlanabilen Minibeam, tek bir şarj ile 8 saat kullanım süresi sunuyor.

LED olduğu için 30.000 saate kadar lamba ömrünün garantisini veren Güney Koreli şirket, cihazında 854x480p çözünürlüğünde görüntülerin alınmasına imkan tanıyor. Buraya kadar normal fakat görüntü hızının 60 yerine 120 Hertz(Hz) olması bu cihazı ayrıcalıklı kılıyor diyebiliriz. 100 inçe kadar görüntü elde edilebilen Minibeam Nano, önümüzdeki aylarda ülkemizde de satışa sunulacak.

Tahmin edersiniz ki cihazın ilk durağı, Kuzey Amerika, Asya, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Latin Amerika olacak. Fiyat ise gizemini korumaya devam ediyor.