Şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bilgiye göre, devrimsel nitelikteki telefon ile ilgili üzücü bir haber geldi.

LG katlanabilir telefon ne zaman tanıtılacak?

Teknoloji basınının en büyük kaynaklarından biri olan ve paylaşımlarıyla Twitter’ı sallayan Evan Blass, bir kez daha bomba gibi bir haber ile çıkageldi. Daha önceden söz konusu katlanabilir telefonun çıkış tarihini 8 – 11 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan CES 2019 olarak gösteren Evan Blass, bu durum ile ilgili yeni bir iddiada bulundu.

Blass’a göre, LG CES 2019 etkinliğinde katlanabilen bir akıllı telefon ile karşımıza çıkmayacak. Bu gelişmeye paralel olarak teknoloji devi söz konusu telefonunu MWC 2019 etkinliğinde yüzüne çıkartacağı ön görülüyor.

Söz konusu bu durum hakkında Kore’de yayınlanan bir rapora göre Samsung,Huawei ve LG‘nin 2019’un ilk yarısında katlanabilir telefon modellerini piyasaya sunacak. Aynı şekilde 2019‘un ikinci çeyreğinde Oppo, Xiaomi, Vivo ve Motorolatarafından da katlanabilen akıllı telefon modelleri görebileceğimiz belirtiliyor.

Şöyle bir baktığımızda ise söz konusu katlanabilir telefonlar Samsung ve LGtarafında bu teknoloji daha çok prestij olarak görülüyor. Bu yüzden dolayı rakibini geride bırakmayı hedefleyen LG’nin Samsung’dan daha önce katlanabilir akıllı telefonunu gün yüzüne çıkartması ön görülüyor.(Shiftdelete)