Metallica, bir çizerin hazırlamış olduğu bu minik canlının görselini geçen günlerde Instagram sayfasında paylaştı. Fotoğraf altına da “Yedi kıtanın tümünde sahne aldık, Rock and Roll Hall of Fame’de yer aldık ve şimdi de kabuklu bir deniz canlısıyız!” şeklinde yazdılar.

Almanya’nın Frankurt şehrindeki Senckenberg Doğa Tarihi Müzesi’nden Torben Riehl ve Belçika’nın Ghent Üniversitesi’nden Dr. Bart De Smet Macrostylis metallicola’yı Pasifik Okyanusu’nun kuzey bölgesinde keşfetti. Metallica, Riehl’in tam bir Metallica hayranı olması nedeniyle isimlerinin seçildiğini söylüyor.

Grup, paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı:
Dünyamıza hoş geldiniz Macrostylis metallicola!

Her şeyden önce buradaki asıl yıldız Dr. Riehl. İkincisi, bu ne büyük bir onur! Dr. Riehl, keşfini çocukluğundan beri hayranı olduğu için bir grubun adını vermekle kalmadı, çünkü Olmaması Gereken Şey’in bizimle birkaç ortak yanı var.

Bu solucan benzeri canlı tamamen karanlıkta yaşıyor, gözleri yok ve renksiz. Tam da Blackened’dan bahsedebiliriz! Ayrıca kobalt, bakır, manganez, nikel ve nadir bulunan elementleri içeren nodüllerde yaşıyor. Yani Rock Stadyum’unda yaşıyor da diyebiliriz. Bu kabuklu deniz canlısı tam bir metalci!