Bu sefer ise Microsoft katlanabilir cihaz patenti ortaya çıktı. Andromeda olarak adlandırılmış olan cihaz, menteşeli yapısıyla dikkat çekti!

Uzun süredir konuşulan fakat bir türlü net bilgiler verilmeyen Microsoft’un katlanabilir cihazı Andromeda hakkında önemli bir gelişme ortaya çıktı. Masif katlanabilir cihaz patentinin ortaya çıkmasıyla Surface Andromeda olarak adlandırılması beklenen cihaz hakkında söylentiler gün geçtikçe artıyor.

Çift ekranlı katlanabilir bir cihazın menteşe mekanizması ve diğer özelliklerini detaylandıran yeni Microsoft patent görselleri, katlanabilir cihaz Andromeda tanıtımına az kaldığının işaretlerini verdi.

Patent görselleri ve bazı sızıntılar,  karmaşık menteşe mekanizması dışında önemli özellikler hakkında işaretler de verdi. 

Ayrıca, cihazın hem alt hem de yanlarında bulunan kilitleme mekanizması ile de cihazınızı kolayca kapatıp, kilitleyebiliyorsunuz. Henüz cihaz hakkında kesin detaylara ulaşılmamış olsa da bu patent ile birlikte yakın zamanda cihazın sunulması bekleniyor.(Shiftdelete)