Microsoft Office karanlık mod desteği iPhone ve iPad için geldi!
Birçok kullanıcının gece, gündüz ayırt etmeksizin kullandığı karanlık mod, birçok farklı uygulamaya entegre edilmeye devam ediyor. Microsoft’un masaüstü kullanıcılarına sunmaya başladığı karanlık mod desteği bugün de iPhone ve iPad kullanıcıları için geldi.

Bugün gelen yeni güncelleme ile Microsoft Word, PowerPoint, Excel, Outlook ve OneNote artık iOS 13 ve iPadOS için karanlık modları desteklemektedir. Bu da kullanıcıları büyük ölçüde rahatlayacak gibi duruyor.

Office uygulamalarınızı güncellendikten sonra, sistem genelinde renk tercihlerinize dikkat ettiklerini göreceksiniz. Bu nedenle, önceden etkinleştirilmiş karanlık mod destekli uygulamlarınız varsa tüm Office uygulamalarınız da otomatik olarak karanlık mod desteğini sizlere sunacaktır..

Bu güncellemede Microsoft uygulamaların rengini elle değiştirmek için geçiş barındırmıyor. Bu yüzden yeni güncelleme gelene kadar cihazınızın ayarlarını karanlık mod ile eşleştirmeniz gerekecektir. Şirket açıklamasına göre özellik iyi bir kullanım oranına sahip olursa, tüm uygulama içi ayarlara da bu destek açılacak.