DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, “MobilDeniz Android tablet platformuna özel, farklı bir kullanıcı deneyimi göz önünde bulundurularak tasarlanmış olup, diğer platformlardan ayrıştırılarak, özel ara yüzü ile rekabetteki benzerlerinden farklılaşmaktadır.” dedi.Yenilikçi ürün ve hizmetleri ile dikkat çeken DenizBank’ın mobil bankacılık uygulaması MobilDeniz, Türkiye’de bir ilke imza atarak sektörde benzeri olmayan özellikleri Android kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Android tablet sürümüne özel tasarlanan işlem menüleri

Android’in en son tasarımı ile mobil bankacılığın buluşmasının bir ürünü olan MobilDeniz’de bankacılık işlemleri kolaylıkla ve hızlıca yapılabiliyor. MobilDeniz’in tablet sürümüne özel olarak tasarlanan işlem menüleri ile varlık ve borç görüntüleme, hesap hareketleri sorgulama, para transferleri, kredi, kredi kartı ve yatırım işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.

Uygulama üzerinden tek dokunuşla kredi kartı ve kredi başvurusunda bulunmak mümkün. Aynı zamanda DenizBank müşterisi olmadan da uygulama üzerinden tüm DenizBank şube ve ATM’leri görüntülenebiliyor ve piyasa bilgilerine hızlıca ulaşılabiliyor. Uygulamanın açılışında, kullanıcıların işlemlerini en pratik şekilde gerçekleştirebilmesi için ekran üzerinde beliren ipuçları da kullanıcı deneyimini iyileştirmek için tasarlandı.

Gelişen trendlere göre sürekli yenilenmeye devam edecek olan MobilDeniz, kullanıcılarına Android tabletleri üzerinden eşsiz bir mobil bankacılık deneyimi yaşatmanın yanı sıra, tüm bankacılık işlemlerinin tablet üzerinden yapılabilmesini sağlayan bir platform olmayı da hedefliyor.

Dijital bankacılık kanalları içinde Mobil bankacılığın payı hızla artıyor 

Konuyla ilgili açıklama yapan DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, “Mobil internetteki yükselen trend, bankacılık işlemlerinde Mobil Bankacılığın tercih edilmesinde önemli rol oynuyor. 2013’ün son çeyreğinde ülkemizde aktif Mobil Bankacılık kullanıcı adedi 3,2 milyona ulaşırken, mobil üzerinden gerçekleştirilen finansal işlemlerin ise yine aynı dönemde % 190 oranında arttığı gözlemleniyor. Aynı zamanda dünyada ve Türkiye’de tablet kullanımının giderek yaygınlaştığını ve bu alana yapılan yatırımların arttığını gözlemliyoruz. Android işletim sistemi kullanan tabletlerin ise bu pazarda payının arttığı görülüyor. Android tablet platformuna özel geliştirdiğimiz uygulamamız farklı bir kullanıcı deneyimi göz önünde bulundurularak tasarlanmış olup, diğer platformlardan ayrıştırılarak, özel ara yüzü ile rekabetteki benzerlerinden farklılaşmaktadır. Bu anlamda Mobil Deniz’in tablet kullanıcısı müşterilerimize gerek tasarımı ve kullanıcı deneyimi, gerekse işlem çeşitliliği ile çok daha konforlu bir mobil bankacılık deneyimi yaşatacağına inanıyoruz.” diye konuştu.