Bir zamanlar basketbol oyunu denildiğinde akla sadece tek bir isim gelirdi. O da EA Sports tarafından geliştirilen NBA Live serisi. Fakat sonradan 2K’ya bağlı 2K Sports tarafından geliştirilen NBA 2K serisi ortaya çıktı. Oynanış dinamikleri ve kalitesiyle sadece birkaç sene içerisinde NBA Live serisini piyasadan silen NBA 2K, şimdiler de ise pazarın tek hakimi olarak yoluna devam ediyor.

Alanında rakipsiz olmasına karşın kendisini hiç bozmayan seri, bu sene satışa sunulacak oyunuyla da başarısını tekrar edecek gibi görünüyor. Peki NBA 2K18 nasıl bir görüntü kalitesine sahip olacak? İşte bu sorunun yanıtı geçtiğimiz gün kısmen de olsa ortaya çıktı.

2K Sports tarafından geliştirilmekte olan NBA 2K18 için ilk görseller yayınlandı. Yapımcı stüdyo kısa süre önde oyunun soundtrack listesini de paylaşmıştı. Bu paylaşımın üzerinden çok geçmeden, şimdi de oyuna dair bazı görseller oyun severlerle paylaşıldı.

2K Sports’un sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Toronto Raptors’ta oynayan Demar Derozan, Oklohoma City Thunder’ın yıldızı Paul George ve Boston Celtics’li Isaiah Thomas yer alıyor.

NBA 2K18, 19 Eylül’de PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, Switch ve PC platformu için yayınlanacak. Tüm platformlar için eş zamanlı olarak satışa sunulacak olan yapımın, özellikle Amerika’da hatırı sayılır bir başarıya imza atması bekleniyor