Bugün yapılan bir sızıntı ile birlikte, yeni Nokia modelinin ön paneli gözler önüne serildi.

Nokia X7 ön panel tasarımı belli oldu!

Global adıyla Nokia 7.1 Plus olan Nokia X7 modeli hakkında bugün yeni bir sızıntı yapıldı. Yapılan sızıntıyla birlikte yeni modelin nasıl bir ekran tasarıma sahip olacağı da netlik kazandı.

Bu yılın merak edilen akıllı telefonlarından biri olan Nokia 7.1 Plus, çentiksiz ekran tasarımıyla kullanıcılar ile buluşacak. Fakat ince sayılabilecek çerçeveleriyle oldukça hoş bir görünüme sahip olan model, 1080×2160 çözünürlükteki 5.9 inçlik ekranın üzerine kurulacak.

Nokia 7 Plus modeline göre bir tık daha küçük olan Nokia X7 diğer bir adıyla Nokia 7.1 Plus, 18W hızlı şarj desteğine de sahip olacağı belirtiliyor. Henüz yeni cihaz hakkında pek bir detay ortaya çıkmasa da HMD Global, büyük ihtimalle Snapdragon 710 işlemcisiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı ön görülüyor.

Yeni nesil Snapdragon 710 işlemcisiyle orta segment kullanıcılarına keyifli bir akıllı telefon deneyimi yaşatmak isteyen Nokia, yeni telefonunu ne zaman piyasaya süreceği hakkında fikir sahibi değiliz. Ancak son paylaşılan raporlara göre yeni Nokia 7.1 Plus modelinin, önümüzdeki yıl içerisinde satışa sunulması bekleniyor.