Nokia telefonların evi HMD Global, bugün, dünyanın beşli kamera dizisine sahip ilk akıllı telefonu olan Nokia 9 PureView da dahil olmak üzere dört yeni Android akıllı telefonu tanıttı.

Herkes için kaliteli teknoloji sunmaya yönelik kararlılıkla geliştirilen yeni Nokia telefonlar, hizmet ettikleri müşterilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek kadar fazla seçenek sunuyor.

Nokia 9 PureView'dan, temel fonksiyonlu telefonları arasında en uygun fiyatlı olan Nokia 210'a kadar tüketiciler, farklı ihtiyaçlarını karşılayan bir Nokia telefon olduğundan emin olabilirler.

Dünyada bir ilk

Dünyanın ilk beşli kamera dizisine ve ZEISS Optik teknolojisine sahip Nokia 9 PureView, yeni nesil bilişimsel fotoğrafçılık teknolojisini ileri düzey fotoğrafçılık tutkunlarının kullanımına sunuyor. Bu beş kamera görüntüleri eş zamanlı olarak yakalayıp, özel olarak tasarlanmış bir yonga seti çözümü ve gelişmiş yazılım algoritmalarıyla uyum içinde çalışarak aynı anda hem parlak güneş ışığı hem de koyu gölgelerin olduğu alanlarda olağanüstü doku ve ayrıntı düzeyleri sunuyor.

Her fotoğraf karesi, inanılmaz ayrıntılar için zengin bir megapiksel havuzu oluşturmak üzere verileri yakalıyor. 1200'e kadar derinlik katmanı yakalayabilen Nokia 9 PureView, RAW/DNG formatlarında çekerek Adobe Photoshop Lightroom veya güçlü Google Photos düzenleme paketi aracılığıyla muhteşem çekim sonrası işleme seçenekleri sunuyor.

Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView'ın arkasındaki ZEISS Optik teknolojisine sahip dünyanın ilk beşli kamera sistemi, doğru canlı renklere sahip görüntüler için iki renkli sensöründen ve üç tek renk sensörden oluşuyor. Bu sensörler birlikte çalıştığında bir akıllı telefondaki tek bir standart sensörün 10 katı kadar ışığı toplayabiliyor.

Her lens, fotoğrafçılık tutkunlarına hem güneş ışığı hem de koyu gölgelerin olduğu alanlarda olağanüstü ayrıntı ve aynı zamanda inanılmaz bir dokuyla birlikte geniş bir dinamik aralık sunmak için ışık ve derinlik verilerini toplamak üzere uyumlu bir şekilde çalışıyor. Özel olarak tasarlanmış bir yonga setiyle desteklenen Nokia 9 PureView, güncellenmiş Pro Camera kullanıcı arayüzü, Adobe Photoshop Lightroom, doğal siyah beyaz veya hızlandırılmış çekim gibi eşsiz çekim modları ve gelişmiş yapay zeka aracılığıyla görüntüleriniz üzerinde benzeri olmayan bir kontrolle akıllı telefon fotoğrafçılığının geleceğine bir bakış atmanızı sağlıyor.

Nokia 4.2

Nokia 4.2, erişilebilir bir fiyatla en yeni akıllı telefon inovasyonlarını sunmak üzere tasarlandı. Şık, oyulmuş cam tasarımıyla tam ekrana sahip bu cihaz, çift arka kamerası, yapay zeka inovasyonu, yeni nesil Qualcomm Snapdragon yonga seti ve en güncel Android 9 Pie desteğiyle yalnızca güzel bir dış görünüşe sahip olmakla kalmayıp harika özellikler de sunuyor. Google Assistant düğmesine öncülük eden Nokia 4.2, akıllı telefonunuzu kullanma şeklinizi kökten değiştiriyor.

Nokia 3.2

Nokia 3.2, fiyatının karşılığını veren HD+ ekranı, iki günlük pil ömrü ve en yeni Android 9 Pie deneyimini bir araya getiriyor. Nokia 3.2, etkileyici bir 6,26 inç HD+ ekrana sahip. Yani, favori filmlerinizi, TV programlarını ve yayınları daha iyi görmek için çabalayıp gerilmenize asla gerek kalmayacak. Pil ömrüne bütüncül bir şekilde bakılarak geliştirilen Nokia 3.2, birçok rağbet gören akıllı telefondan daha büyük bir pili verimli donanım ve yazılım becerisiyle birleştiriyor. Qualcomm Snapdragon 429 platformuyla desteklenen Nokia 3.2, işlerin kolayca üstesinden gelecek. Nokia 3.2 da akıllı telefonunuzla etkileşimde bulunma şeklinizi kökünden değiştirmek üzere Google Assistant düğmesiyle geliyor.

Nokia 1 Plus

Android (Go edition) akıllı telefon ailesinin yepyeni üyesi Nokia 1 Plus ile giriş seviyesi akıllı telefon deneyiminizi bir üst düzeye taşıyın. İlk küresel Android 9 (Go edition) akıllı telefonlardan olan Nokia 1 Plus, büyük bir ekrana sahip yüksek kaliteli Nokia tasarımında mükemmel görüntülemeyi olağanüstü erişebilir fiyatlarla sunuyor. Artık en sevdiğiniz uygulama ve oyunların yanı sıra Google Assistant Go gibi en yeni Android (Go edition) özelliklerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Nokia 1 Plus yenilikçi ve son teknoloji bir tasarımı değer segmentine taşıyor. 3D işleme ve yenilikçi malzemeler kullanılarak üretilen Nokia 1 Plus'in arka kısmı cihazı ekrana kadar saran muhteşem dokulu nano desene sahip. Nokia 1 Plus'in otomatik odaklı arka kamerası ve selfie'ler için gelişmiş 'güzelleştirme özelliğine' sahip yeni ön kamerasıyla fotoğraflarınızda harika ayrıntılar sunuyor.

Nokia 210

Pazar lideri temel fonksiyonlu telefon portföyüne yeni katılan Nokia 210, Opera Mini tarayıcıyla internete bağlanma ve pil konusunda endişelenmeniz gerekmeden saatlerce Snake oynama şansı tanıyor. Nokia 210, gündelik yaşamın izlerini gizlemek için özünde renkli, dayanıklı polikarbon kaplamayla gelen en uygun fiyatlı internet cihazı olarak Nokia telefon serisinde çok önemli bir role sahip. Pil konusunda endişelenmeden Opera Mini web tarayıcısında internette gezinmek ve Facebook'ta arkadaşlarınızdan ve ailenizden haber almak mümkün. Meraklılar, favori uygulamalarını, zil seslerini ve duvar kağıtlarını Mobile Store'dan indirerek Nokia 210'u kendilerine özel hale getirebilirler.

Kablosuz şarj seçeneği

Nokia Kablosuz Şarj Cihazı, 10 watt'lık hızlı kablosuz şarjı destekleyerek, evdeyken veya ofiste hızlı şarj için mükemmeldir. Nokia Taşınabilir Kablosuz Şarj Cihazı ise kablosuz şarjı destekleyen bir powerbank olarak kablonuzu unutmuş olsanız bile hareket halindeyken cihazlarınızı kablosuz olarak şarj edebilmenizi sağlar. Nokia Taşınabilir Kablosuz Şarj Cihazı da evrensel USB çıkışını destekler ve kablosuz olmayan cihazlar da USB kablosu ile şarj edilebilir.

Nokia 9 PureView, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 1 Plus ve Nokia 210 Nisan ve Mayıs aylarından itibaren Türkiye de dahil olmak üzere tüm dünyada satışa sunulacak.