NT, okula dönüş dönemi olarak adlandırılan okul alışverişlerinin yoğun olduğu aylarda artan müşteri taleplerini en iyi şekilde karşılayabilmek için sezonluk istihdam yapıyor. Ağustos, Eylül, Ekim aylarını kapsayan sezon için 800 kişiye iş imkânı sağlayacak. Geçen sene 700 kişi için sezonluk iş imkânı sağlayan NT’nin Türkiye’deki tüm mağazaları için geçerli olan yeni istihdam sürecinde adayların başvuruları ikamet adresleri yakın bulunan mağazalar için değerlendirilecek. 
NT İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ahmet Kik, "Mağazalarımızda çalışacak olan sezonluk personelimizi güler yüzlü, kişisel ve mesleki gelişimine önem veren, hizmet sunumunda ve kalitesinde fark oluşturacak adaylar arasından seçiyoruz. Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında gösterdikleri performanstan memnun kaldığımız ve NT’de kariyerine devam etmek isteyen başarılı personellerimizi kadrolu olarak istihdam ediyoruz. Kadrolu olarak istihdam etmek istediğimiz personellerimizi belirlerken güler yüzle hizmet sunabilmelerine, iletişim becerilerine ve ekip arkadaşlarıyla uyumlu çalışmalarına dikkat ediyoruz." dedi.
NT’nin sezonluk istihdam imkânı iletişim becerilerine güvenen, esnek çalışma saatleri ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilirim diyen, nezaket ve saygı ile güler yüzlü hizmet sunabilen, lise, ön lisans, lisans öğrencisi veya mezunu, 18-28 yaşları arasındaki adaylara hitap ediyor. Adaylar kurumsal.nt.com.tr adresine giderek İnsan Kaynakları bölümünden başvurularını yapabiliyor. Sezonluk personellerin iş başı yapmadan önce hızlandırılmış oryantasyon ve satış eğitimlerinin ardından iş başı eğitimleri ile sezona hazır hale gelmeleri sağlanıyor.