FATİH RENÇBERLER - TEKNOLOJIGUNDEM.COM / KULİS HABER

Genç girişimcileri ve yeni nesil liderleri bir araya getiren Avea Genç CEO Buluşmaları'nın 2'ncisi bugün İstanbul'da düzenlendi. Wyndham Grand'da düzenlenen Türkiye'den ve dünyadan önemli isimlerin katıldığı etkinlikte, bankacılık sektörünün duayen isimlerinden Hüsnü Özyeğin de genç yöneticilere deneyimlerini anlattı. Ünlü işadamı, etkinliğin panel kısmında moderatör Hande Demirel'le yaptığı söyleşide, geçmiş yıllarda karşısına gelen dev fırsatı ve yaşadığı pişmanlığı katılımcılar ile paylaştı.
 
TURKCELL İTİRAFI

Hayatta bugüne kadar yaptığı her işten gurur duyduğunu ve tekrar dünyaya gelse sadece bir iki küçük değişiklikle aynı tecrübeyi yaşamak istediğini söyleyen Hüsnü Özyeğin, tek pişmanlığının Turkcell olduğunu itiraf etti.
Türkiye’de bugüne dek yapılmış en büyük girişimlerden biri olan Turkcell’i hayata geçiren Murat Vargı'nın, projeyi kendisine de getirdiğini belirten Özyeğin, "Mesela Murat Vargı, Turkcell'e projesiyle ortak ol demeye bana geldiği zaman ben onu Mehmet Emin Karamehmet'e yolladım. Bugünü görseydim yine Karamehmet’e yollardım ama ben de Turkcell'in yüzde 15'ine ortak olurdum o zaman" dedi.