Elektronik devi Sony, oyun konsolu PlayStation ailesinin satış rakamlarının 500 milyona ulaşmasını özel bir konsol sürümü ile kutluyor. PlayStation 4 Pro 500 Milyon Özel Sürüm adı verilen yeni konsol standart ürünlerden farklı olarak sınırlı sayıda üretilecek.

PlayStation 4 Pro 500 Milyon Özel Sürüm duyuruldu

Sınırlı sayıda üretilen ve bakır üretim numarasına sahip PlayStation 4 Pro 500 Milyon Özel Sürüm (2 TB) konsollar Eylül ayında Türkiye’de satışa çıkacak. Ayrıca yarı saydam lacivert renkteki DualShock 4 500 Milyon Özel Sürüm Eylül ayında, Gold Kablosuz Kulaklık 500 Milyon Özel Sürüm de Ekim ayında piyasaya çıkacak.

PlayStation 4 Pro 500 Milyon Özel Sürüm Özellikleri

Özel olarak üretilen bu konsol yarı saydam lacivert renge sahip. Yarı saydam yapısı sayesinde, çalıştırıldığı zaman mavi ışık konsolun ön tarafını muhteşem bir şekilde aydınlatıyor, böylece PlayStation 4 Pro’nun muhteşem mimarisi dışardan görülebiliyor.

En tepede yer alan PS logosu ve ön tarafta yer alan PS4 logosu ise yine özel olarak seçilmiş mat bakır rengine sahip. Mat bakır ve yarı saydam lacivert renkler birleştiği zaman ortaya şık bir görüntü çıkıyor. Konsolun ön tarafında yine mat bakır renkte 1’den 50 bin’e kadar olan konsolun üretim numarası da bir plaka üzerinde yer alıyor. Bu numara şanslı oyuncunun, sınırlı sayıdaki konsolun hangi numarasına sahip olduğunu gösteriyor.

Konsolla birlikte DualShock 4, PlayStation Camera, dikey stant ve mono kulaklık da yarı saydam lacivert renge sahip olarak geliyor. DualShock 4’ün “△○×□” logoları da yine özel renge sahip. PlayStation 4 Pro’da olduğu gibi DualShock 4’te de ışık barıyla birlikte cihazın içi aydınlanıp mimarinin görünmesi sağlanıyor.

Aynı lacivert renge sahip Gold Kablosuz Kulaklık 500 Milyon Özel Sürüm de bakır PS logosu ve kulaklık kısmındaki yarı saydam tasarımıyla özel üretim ailesini tamamlıyor.