Bugünkü gelişmeye göreyse PlayStation 5 ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

PlayStation 5 hakkında çok konuşulacak iddia!

Sony’e yakın kaynaklarca elde edildiği belirtilen bilgiler ışığında, 2020 yılında tanıtılacak olan PlayStation 5 ile birlikte, gelecek olan PS VR‘ın 4K çözünürlükve 240fps desteğiyle beraber geleceği belirtildi.

Oyun dünyasında tüm dengeleri bozmayı planlayan Sony, her ne kadar PS5 için oyuncuları 1.5 yıl kadar bekletecek olsada, teknoloji devi beklediğimize değecek bir oyun konsolu üzerinde bir hayli sıkı çalışıyor.

PlayStation 5 özellikleri ve fiyatı nasıl olacak?

PlayStation 4′ün lansmanından yaklaşık olarak yedi yıl geçmesinin ardından Sony, 2020 yılının Mart veya Kasım ayında teknik özellikleriyle ön plana çıkan yeni konsolunu piyasaya sürecek.

Teknik özellikleriyle PC oyuncularını kıskandıracak olan Sony, yeni nesil oyun konsolunda bildiğiniz üzere AMD Ryzen 8 Core işlemciyle birlikte karşımıza çıkacak.

Fiyat bakımdan ise yapılan sızıntılar doğrultusunda 500 dolar seviyesinde bir fiyat etiketine sahip olacağı vurgulanan PS5, her yönüyle oyuncuların dikkatini çekmeyi hedefliyor.

Daha önceden Sony’nin oyun konsolları hakkında yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanına RuthenicCookie tarafınca aktarılan bilgilere göre, PS5‘inTFLOPS değeriyle de ön plana çıkacağı ön görülüyor.

Sony’e yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler ışığında söz konusu oyun konsolunun, 10 TFLOPS‘tan daha yüksek bir değere sahip olacağı belirtiliyor.(Shiftdelete)