Sağladığı hizmetlerle abonelerine emniyetli bir yaşam sunan Pronet; dünyanın en prestijli işletme okulları arasında gösterilen Harvard Business School’da (HBS)öğrenim gören MBA öğrencilerini, Field Immersion Experience For Leadership (FIELD) programı kapsamında Ocak ayında genel merkezinde ağırladı. HBS’nin FIELD programı ile Türkiye’ye gelen 6 MBA öğrencisi, Pronet için araştırmalar yaparak çeşitli projeler hazırladı.
Türkiye’de ilk kez bir güvenlik şirketiyle işbirliği yapan Harvard Business School, FIELD programı kapsamında Pronet ile global bir işbirliğine imza attı. Öğrencilere sahada deneyim olanağı sağlayarak liderlik vasıflarını geliştirmeyi hedefleyen program dahilinde 6 MBA öğrencisi, dünyadaki güvenlik sistemi örneklerini ve Türkiye pazarını inceledikten sonra Türkiye’ye gelerek Pronet üst yöneticileri ile çeşitli toplantılara katıldılar.
Öğrencilere hızlı gelişmekte olan yabancı pazarlardaki dinamikleri anlama yetkinliği kazandırarak işbirliği yapılan kurumların iş alanlarına da farklı bir bakış açısı getiren program kapsamda Türkiye’yi ziyaret eden öğrenciler, sahada Pronet’in yeni ürünü Pronet Plus için araştırmalar yaparak projelerini hazırladılar. Her yıl dünyanın farklı ülkelerinde yenilikçi şirketlerle işbirliği yaparak yeni projeler geliştiren Harvard Business School’un FIELD programı öğrencileri, Pronet ile yararlı bir işbirliği gerçekleştirip, hazırladıkları projelerini Pronet üst yönetimine sunarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.