Royale Pass’ın 8. Sezonu PUBG Mobile 0.13.5 güncellemesi ile okyanus temalı kıyafetleri ve oyun içi eşyaları oyunculara sunmuştu. Şimdi ise yeni sezonun, deri giysi ve aksesuarlarıyla bir savaşçı temasına sahip olması bekleniyor.

PUBG Mobile 0.14.5 güncellemesi yeni özelliklerle geliyor 

PUBG Mobile‘ın geçen güncellemesi 0.14.0, bazı performans iyileştirmelerinin yanı sıra yeni bir Enfeksiyon Modu getirmiş ve sevilmişti. Bir sonraki güncelleme ile aynı modun geliştirilmiş versiyonu 0.14.5’e gelecek.

PUBG Mobile Season 9 Royale Pass, yeni oyuncu, araç ve silah kaplamaları getirecek. Ayrıca listeye yeni tasarlanmış avatar çerçeveleri, paraşütler, çantalar ve kasklar da ekleyebilir. Böylelikle oyuncular için yeni şeyler de sunmuş oluyor.

Yeni güncellemelerin en merak edilen noktası her zaman silahlar oluyor. Bu güncellemede de bizi bir silah bekliyor. Tahminler Vikendi haritasında ortaya çıkacak olan yeni bir hafif makineli tüfek olan MP5K‘nın geleceğinden yana. 9mm cephane kullanan silah, 30 mermi boyutunda ve üç atış moduna sahip.

PUBG Mobile 0.14.5 Royale Pass 9. Sezon‘un resmi duyurusu yakın zaman önce Twitter üzerinden paylaşılmışken ilerleyen günlerde daha fazlasını öğreneceğiz.